Gyakran Ismételt Kérdések

Belépés helyett egy fehér területet látok.

A Webcam Chat használatához szükséges a Flash player telepítése, illetve szükség szerint frissítése. A legfrissegbb Flash payer -t letöltheted innen.

Milyen böngésző szükséges a Webcam Chat használatához?

Elméletileg bármely manapság használatos böngésző alkalmas a Webcamchat használatára, viszont fontos, hogy telepítve legyen a Flash player az adott böngészőhöz.

Nem szeretném, hogy a közös szobában mindenki lássa a webkamerám képét...

Ha valamelyik felhasználó kifejezetten zavar, de a többiek számára látható, hallható szeretnél maradni, használd a Block funkciót. Javasoljuk, hogy ezzel a lehetőséggel módjával élj.

Ha valakivel privizek akkor mások láthatnak vagy hallhatnak?

A a privát beszélgetések során csak a beszélgető partnered láthat. Viszont, ettől függetlenül engedélyezheted a közös Chat szobában is a kamerád képét. Előfordul, hogy amikor egy felhasználó privát beszélgetést kezdeményez, elfelejti tiltani a közös szobában a kamerája képét, nos ez kínos helyzeteket szülhet...

Létrehoztam egy szobát, de eltűnt...

A felhasználók által létrehozott szobák addig maradnak fenn, amíg használatban vannak. Ha egy ilyen szoba üres, egy bizonyos idő eltelte után törlődik.

Kik az adminok és hogy lehetek adminisztrátor?

Az adminisztrátorok (admin) felügyelnek a Webcam Chat általános rendjére, illetve a chat szabályainak betartására. Ha úgy ítélik meg kirúghatnak felhasználókat egyes szobákból, de akár tilthatnak a teljes szolgáltatásból.

Az adminisztrátorok kiválasztása meghívásos alapon történik, a kiválasztás szempontjai nem publikusak.

Keresés

Google
 

Egyéb oldalaink a csevegőink szolgálatában

Támogatók, partnerek